About us

Wie zijn we?

Wij zijn een team van tien personen. Het hoofd van ons bedrijf is Charlotte Reynders. Ze is hier twee jaar geleden mee gestart en wilt dit zo groot mogelijk maken. Ons team bestaat uit zes personen die het ijs zelf maken. Zij staan al jaren in dit vak en hebben dus ook al tal wat ervaring. Daarnaast heb je ook nog onze drie andere personen die in staan voor de opmaak van alles wat je ziet zoals de verpakking, onze winkel,... Ook werken zij aan onze boekhouding want dat moet ook gebeuren natuurlijk.

Made with love

Ons ijs wordt gemaakt door een team van zes personen. Het wordt op een artisanale manier en met veel liefde gemaakt. Er worden producten gebruikt van locale broeren. Omdat ons ijs met zoveel liefde wordt gemaakt, gaat een deel van de opbrengst ook naar een goed doel. Meer over het goede doel staat bij links.

ONS IJS IS NIET VEGANISTISCH. HEBT U GRAAG VEGANISTISCH IJS STUUR DAN EEN MAILTJE EN WIJ MAKEN MET EVENVEEL LIEFDE VEGANISTISCH IJS SPECIAAL VOR JOU. OOK VOOR DE MENSEN MET ALLERGIEňN MAKEN WIJ IJS WAAR JOU ALLERGIE NIET INZIT.